LHD RHD Obloge Vrata Vozača se Povući Ručka naslon za ruku Alatna Kutija Za Pohranu Cover BMW X3 X4 F25 F26 2011 2012 2013 2014 2015 2016

77.59 kn 73.69 kn

interni dogovor

sku: t492752

  • Drugi broj detalji: X3 X4
  • Fabrički broj detalji: F25 F26
  • Težina proizvoda: 0.2kg
  • Visina proizvoda: 80MM
  • Zemlja/Regija proizvodnje: CN
  • Tip materijala: PC I ABS
  • Posebne karakteristike: Zamjena Ručke Na Vratima F25 F26
  • Širina proizvoda: 55MM
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Uložak broj detalji: F25 F26
  • Dužina proizvoda: 95MM
  • Boja: Crna, bež, Oyster, Karbonskih vlakana
  • OEM NEMA.: 51417250307, 51417250306

Oznake: unutrašnja ručka za naslon za ruku vozača vrata, bmw x3 f25, bmw 320d, poklopac ručke na vratima, X4 F26, kutija

Product Name: LHD RHD Unutrašnja Ručka za vrata Vozača, držač za Ruku, Poklopac Spremnika za pohranu za BMW X3 X4 F25 F26 2010-2016

OE Br.:

CRNA

5141 7250 307

BEŽ

5141 7250 306

KAMENICA (krem):

5141 7250 308

Primjena:

Za BMW X3 X4 F25 F26 2010-2016

Materijal: PC i ABS, gume maslačna slikarstvo. (Nije original mekani gumeni materijal).

Boja: Crna, Bež, Kamenica

Karakteristike:

Unaprijeđeni dizajn,

Točne podatke iz izvornom obliku,

Nema ljepljive ruke,

Dobra trajnost i fleksibilnost,

S elegantnim dodira ruke,

Više izdržljiv, idealan zamjenski.

Ne treba rastavljati na vrata ploča, instalacija je jednostavna.

OBAVIJEST:

LHD pogodan za vozila sa lijeve točak upravljača.

RHD pogodan za vozila sa desnim volanom.

(Pogodna samo za unutarnje ploče naslona za ruke olovke glavna vrata vozača)

Boje naše proizvode više kao novi automobil, ako je mala razlika u boji sa svojim rabljene auto, to će biti normalna situacija.

Molimo odaberite pravu boju i model prilikom postavljanja vaše narudžbe.

Ako ne možete biti sigurni koja od njih vam je potreban, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Molimo, upoznajte se s detaljnim opisom proizvoda i osigurati da dijelovi prikladni za vaše vozilo prije kupnje.Ako ne možete potvrditi odgovara li detalj na vašem automobilu ili ne, molimo kontaktirajte nas.Ako ste rezervirali ne one proizvode možete se vratiti na nas, ali morate platiti prijevoz.

Sve fotografije proizvoda su dizajnirani samo za demonstraciju i, možda, malo se razlikuju od stvarnih detalja.Male razlike u boji i detaljima sa originalnim vozilom su normalno stanje.

Molimo vas da potvrdite adresu isporuke, tel.No . naziv primatelja i identifikacijski broj poreznog obveznika navedeni su detaljno i točno.

Ako ne možete ispravno zamijeniti dijelove sebe, možete da ponovo postavite ga ili se obratite lokalnoj trgovini profesionalne usluge, kako ga instalirati.

Obično nalog će biti poslan u roku od 2-7 radnih dana od primitka plaćanja on-line, osim blagdanskih dana.Molim vas, dajte 24-48 sati za ažuriranje informacija o praćenju online.

Dana isporuke će zavisiti od kurirske dostave.Ako niste primili paket u roku od 45 dana, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bismo mogli pratiti za vas.

Ako je pošiljka oštećena tijekom transporta, molimo vas da odbaci prihvatiti ga i sačuvajte račun i dokaz za podnošenje zahtjeva.

Molimo vas, otvorite parcele, kako bi bili sigurni da dijelovi i pribor s упаковками nije oštećena tijekom transporta, prije potpisa parcelu.

Ako niste zadovoljni našim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 30 dana za zamjenu ili povrat novca.zatim nadogradite svoj broj za praćenje return upućivanje u sporno naručivanja. molimo kontaktirajte nas prije nego što ga vratiti.

Porez na uvoz uputili plaća kupcima.Ako je kupac odbio izvršiti carinjenje ili je odbio da prihvati parceli od lokalnog prijevoznika, što je rezultiralo upućivanje je uništena ili je nestala, ne povrat novca klijentima.

Ako dogovor ne imaju problema s kvalitetom, troškovi isporuke za povratak parcele mora biti plaćen od strane kupaca.

Ako dijelovi imaju probleme sa kvalitetom, možete slobodno da nas kontaktirate, mi ćemo učiniti sve što je moguće da ponudi rješenje.

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam dobar komentar i pet zvjezdica povratne informacije.

Mi ćemo dodati u našu crnu listu kupaca koji su zlonamjerno ostaviti negativan komentar.

Naši kupci

Na temelju 2 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena

Anonymous

2022-12-05

Lako se instalira, dobro čuvana na dodir, iako je i teže originala. Skida samo onaj dio vrata q, gdje je zategnut, ona se stavlja iznad q, koji se već pokvarila i da je savršen.

Anonymous

2022-10-20

Odmah, kao česticu, postavila je novi džep. Nema problema i alata. Plastika je na dodir glatka i ugodna. Sada neću gledati na ovu nesretnu kvaka. Ja sam sretna!