3 kom. Skup Lisnato Спонжа Za Šminkanje, Super isušivanje Vlažne Prahu Dvostruke namjene, Слоеная Zračni Jastuk, Okrugli Kvadrat Trokutasti Kozmetički Pritezanja

21.89 kn 16.83 kn

Ljepota i zdravlje

sku: t473666

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Tip elementa: Kozmetički Pritegnut
  • Broj komada: KOMBO
  • Broj modela: Skup Lisnato Spužve za Šminkanje MZCP0044
  • Broj: 3 kom./compl.
  • Materijal: Spužva

Oznake: trokut od слоеной u prahu, set, korektor za spužvu na zračni jastuk, tekuća podloga za make-up spužvom, vodič za šminku

3pcs Spužva Za Šminkanje Слоеная Skup je Super Mekana Suho Mokro Dvojne namjene u Prahu Слоеная Zračni Jastuk Cijele Kvadratnom Trokut Estetski Momenat Informacije o proizvodu:

1. Пуховка za šminkanje - nezamjenjiv alat u vašem svakodnevnom make-up.

2. Paperjast i воскообразный, mekan i elastičan, snažan i lako деформируемый.

3. Zahvaljujući dobroj antibakterijski značajke i pouzdan materijal je mekan, udoban i siguran, i može se koristiti svakodnevno.

4.It može se koristiti kako za suhe i za vlažne make up, stvarajući jednostavnu podlogu ispod šminke i prirodni make-up.

5.As dok ona postoji, možete jednostavno primijeniti u prahu.Izdržljiv i može se koristiti za dugo vremena.

6. Koristite ovu пуховку za šminkanje, da bi prirodnu i lijepu šminku.Tip proizvoda: Set lisnato spužve za šminkanje

Materijal: spužva Boja: prozirna Upućivanje uključuje: 3 kom. skup spužve za šminkanje Molimo, imajte na umu: 1. Zbog veličine mjerenja su izrađene ručno, tako da može biti greška 0,1-0,5 cm. 2. Zbog efekta rasvjete i drugog monitora stvarne boje mogu se malo razlikovati od slike. 3. Zbog duge isporuke roba može biti oštećen prilikom transporta, ako je roba oštećena, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar, hvala na razumijevanju.Izložba proizvoda:

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena