4 Pakiranje Bratić Vaze Spomen-Dekoracije Za Nadgrobnih Spomenika Pratilac U Prednjem Dijelu Groblja Cvjetne Posude S Дренажным Otvorom Za Okola

140.94 kn 109.95 kn

Kućni dekor

sku: t162088

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: nalazi nadgrobna vaza, polica, pratilac u prednjem dijelu groblja vaze, spomen-pribor, groblje stećaka, stakleno keramička vaza

Jedinstveni dizajn odvodnje: Naš pratilac u prednjem dijelu groblja božićni ukras za grob s posebnim velikim šuplje dizajnom koji omogućava izdržati jake kiše i držati cvijeće uspravno, čine naš držač za cvijeće više estetski nego obična kupastog oblika vaza.

Izduženi broj: Naš plastični cvijet držač opremljen sa produženim referentne colom dužini od 5,3 inča, duži nego obični vaze.To će omogućiti da se više čvrsto pričvrstite biljke na travnjaku, a jaki vjetrovi ne повалит svoje cvijeće i zadržati svoju ljubav da ostane.

Visoka kvaliteta i zaštita od atmosferskih utjecaja: Nadgrobni spomenik za ukrašavanje grobova na groblju izrađena od otpornog polipropilena, svaka vaza s dugim шипом ima visinu od 11 cm, promjer otvora iznosi oko 2,1 inča u širinu, što je pogodno za dugotrajno korištenje.

Jednostavnost korištenja: U dnu trga vaze ima kružni otvor, jednostavno gurnite okruglu stranu referentnog kola kroz okruglu rupu, kako spojiti dva komada zajedno, zatim stavite začinjenu stranu u travnjak i stavite cvijet u kvadratni dio vrha.

Višestruka upotreba: Naš držač za boje je odlično za osiguravanje sigurnog mjesta za spomen buketa.možete ga koristiti ne samo za pogreb, groblja i groblja, ali i za uređenje žurka na otvorenom i posebnih događanja.

Opis

Naslov: Pratilac U Prednjem Dijelu Groblja Vaze

veličina: 18,5x5,5x5,5 cm

Materijal: PP

boja: Crna

Sadržaj pakiranja:

4 x Vaze

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Naši kupci

Na temelju 1 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena

Anonymous

2022-08-08

Sve je to dobro zapakirano. Male elegantne vaze. Hvala!