Muškarci Žene Zima Toplo Ветрозащитная Prozračna Škola Maska Balaclava Toplinske Šal Za Lica Снуд Marama Sport Na Otvorenom Vožnja Biciklom Vožnja Biciklom

157.20 kn

Kampiranje i Planinarenje

sku: t1581

  • Spol: Unisex
  • Naziv: головежой
  • Unutarnji materijal: Polarni runo
  • Stil: Sport
  • Izgovor: Sport na otvorenom, Vožnja bicikla, Vožnja biciklom, Skijanje
  • Veličina: One Size
  • Dimenzije: 42x26 cm/16,53 x 10,24 inča (D x Š) (+/-2 cm)
  • Karakteristike: Ветрозащитный, Prašinu, prozračni, Termalni, toplije, Hrapav
  • Broj modela: XTJ18
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Materijal: Rastezanje i Elastan
  • Tip slike: Solidan

Oznake: maska je visio na vratu, rukavice golovejoy, vuneni šal mlade žene, marama сидмена, lapa sportski, ford ski, svileni šal alt, drvena četka za čišćenje lica, ženska zimska maska, zimski sportovi u бандане

Karakteristike:

Izrađena je od visokokvalitetnih mekih ветрозащитной tkanine od likra, unutarnji runo, odlično zadržava toplinu, prozračna, влагоотводящий, zgodan i ветрозащитный.

Rock i prozračne toliko rupe se nalaze u položaju usta, povećavaju cirkulaciju zraka, ne zapara kada se nosi, dišite slobodno.

Ova balaclava može zatvoriti sve u lice, a izduženi zaštita vrat može bolje zaštititi od vjetra i hladnoće.

Ovaj šal-topliji za vrat je robustan i izdržljiv, četiri igle i šest linija odjeće umjetnički zanati čine ga jači, možete ga koristiti za dugo vremena.

univerzalna upotreba 5 u 1 u hladnim vremenskim uvjetima nosite ga kao masku za lice, bandanas, balaklava ili tajice za vrat.Možete nositi ovu балаклаву samostalno ili pod kacigu, s naočalama ili zaštitne naočale, kao i koristiti ga kao пылезащитного колпака.

Udobne odjeće su idealne za zimu i hladno vrijeme, pogodno za zimske sportove na otvorenom, kao što su skijanje, snowboard, pješačenje, ronjenje, trčanje, lov, biciklizam, penjanje, građevinski пыленепроницаемые, skladište rad i čišćenje snijega maskom ili mnogim drugim zimskim aktivnostima.

Detaljne informacije:

Tip proizvoda: Ветрозащитная Toplo balaclava

Spol: Unisex

Materijal: Ветрозащитная tkanina od likra

Unutarnji materijal: Polar runo

Boja: Crna, Crna/Конопляно-siva, Crno/Siva

Dimenzije: 42x26 cm/16,53 x 10,24 inča (D x Š) (+/-2 cm)

Veličina: Jedna veličina

Značajke: Ветрозащитный, prašinu, dokaz prskanje vodom (zapravo nije vodootporna), disanje, temperatura, toplije, впитывающий znoj, mekan, udoban, izdržljiv

Pogodno za: bavljenje sportom na otvorenom, vožnje na biciklu, bicikl, trčanje, skijanje, trekking, penjanje, šetnje, ribolov, penjanje, kampiranje, rad na otvorenom i sl.

OBAVIJEST:

1. Ručno mjerenje, molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 vidi

2. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranicama, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i svjetline.

Pakiranje:

1 x Ветрозащитная Toplo Balaclava

Naši kupci

Na temelju 1 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena

Anonymous

2022-12-05

Vrlo dobar подукт.