Prijenosni 360 ° Brusilica Pribor Električna Bušilica Stalak Držač za Stalak Višenamjenski Nosač se koristi za Rotirajući Alat Dremel

156.26 kn 120.35 kn

Alati

sku: t139478

  • Naziv: SI FUNG
  • Pribor za samostalnu izradu: Obradu metala
  • Broj modela: фпдж0000304
  • Certifikacija: Nema
  • Vrsta: društvene vise
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: stalak za bušenje, štand za stolne bušilice, postolje držača dremel, tanjur, stajati

Prijenosni 360 ° Brusilica Pribor Električna Bušilica Stalak Držač za Stalak Višenamjenski Nosač se koristi za Rotirajući Alat Dremel

Karakteristike:

-Možete ga koristiti za stvaranje idealnog kuta nagiba na listovima metala za svoj rad, možete ga koristiti kao suprotnost, i to vam daje puno veću preciznost pri rupturing rupa u drvetu ili metalu.

-Upravlja i okreće se na svaki mogući kut, gume spužva ne царапают i sigurno gagging, čime fiksirati smještati u bilo kojem položaju.

-Glava se okreće za 360 stupnjeva i naslanja se na 45 stupnjeva, što omogućuje korisniku da upravlja berbe, iznošenje iz škripca za dodatnu svestranost.

-Lagani, mali vise, jednostavan za upotrebu, savršen za bilo diy / hobi radionice, sitne popravke, izrada modela, rad na drva, nakit, opće uporabe u cjelini.

Tehničke karakteristike:

Opseg 0-57 mm/36 mm 43 mm/ 44-58 mm Materijal: Aluminijska legura

Upućivanje uključuje:

1x Pvc Držač Brusilica Stolna Vise

Napomene:

-Molim vas, dopustite manje pogreške zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena