Tapiserija Сепью Hipi Spavaća Soba Home Zidni Dekor Tkanina Tepih Sa Životinjama Deka Vuk Aurora Zvjezdano Nebo

72.96 kn 40.17 kn

Za dom i vrt

sku: t117027

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Materijal: 100% Polyester
  • CN: Zhejiang

Oznake: tapiserija сепью

1 inch = 2,54 cm

2. 100% novo visoke kvalitete umjetničke tapiserija, izrađen od visokokvalitetnog полиэстеровой peachtree kože, pruža silky elegantan izgled i mekana na dodir!To je tradicionalni umjetničko djelo u potpunosti pretvoriti svoje zidove, sobu ili krevet.

3. Vaš cvjetni tapiserije su izrađene od 100% lako poliestera прошитыми ručno rubova za proizvodnju svijetle boje i jasne linije, ove jedinstvene i univerzalne goblena dovoljno izdržljiv za unutarnju i vanjsku uporabu.

4. Ove tapiserije može se koristiti kao deke za piknik, velovi, plaža ručnici, tepisi za joge, stolnjaka, zavjesa i, naravno, kao tapiserija, zidnih tapiserija, ukrasa ili plaži pokrivači, zavjese za koledž spavaonica.

5. Stroj za pranje: objesite da se osuši. Stroj za pranje u щадящем hladnom stanju, sušenje u perilici pri niskim temperaturama, ne izbjeljivati i ne glačati.

6. Upućivanje uključuje: 1 tapiserija, alati za instalaciju (2 немаркирующих noktiju, 2 stezaljke)

7. Zbog ručnog mjerenja mogu biti razmak u 1-3 vidi Prikazane razlike dovode do nekih razlika u boji slike.Hvala na razumijevanju.

Način isporuke:

1. Kina-pošte registrirane avionom.

2. Tasky.com.hr obično se priprema za slanje.

o naknadama za prosljeđivanje

1. Poslat ćemo vam robu u roku od 3-4 dana (radni dani, ne praznikom) nakon potvrde plaćanja platforma.

2. Ponekad mi ne pratimo odabranoj metodi isporuke, jer smo odabrali najefikasniji način dostave za vas.To vam omogućuje da brže primiti svoju robu.

3. Ako ne primite robu u roku od procijenjenog vremena, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš je cilj da našim klijentima sretna!

4. Molimo vas, ne budite spor bez ikakve poruke, to je nepravedno prema prodavatelju.Mi smo spremni pomoći vam riješiti problem.

Usluge nakon prodaje

1. Ako predmet ne odgovara opisu ili je oštećen prilikom transporta, molimo vas, pošaljite nam fotografiju, a mi ćemo vam povrat novca puni povrat novca ili ćemo vam poslati novu robu.

2. Ako se ambalaža na upit ili bilo koje robe na upit, molimo vas, kontaktirajte nas i pošaljite nam slike.Mi ćemo vam poslati izgubljenih robe/pošiljke ili povrat novca u punom iznosu.

Ocijenite

1. Ako vam se sviđaju naše proizvode, možete ostaviti nam 5-zvjezdice savjet i podijeliti sa svojim prijateljima.Vaša zahvalnost - to je ono što nas čini odličnim poslovanjem tvrtke.

2. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar.Mi ćemo se potruditi da vam pružiti zadovoljavajuće rješenje.

Naši kupci

Na temelju 0 Naši Napiši recenziju

Napiši recenziju

Ocjena